Herplaatsers

Herplaatsers

Adiemo Heeft sinds 15 februari zijn gouden mand gevonden!!

We hebben momenteel geen herplaatser

Adiemo is bij ons terug sinds maandag 4 febr 2019.

Eind 2018 is hij hier ook tijdelijk geweest omdat 1 van zijn 2 baasjes Acute leukemie had en zeer slecht lag in het ziekenhuis. Zijn baasje is uiteindelijk helaas overleden en daarna is Adiemo terug gegaan naar zijn vrouwtje. Helaas mankeert het vrouwtje ook nog al wat waardoor ze hem niet kan verzorgen. Met heel veel pijn in haar hart heeft ze mij gevraagd of ik voor hem een nieuw thuis wil zoeken en hem tot die tijd hier wil houden.

Adiemo is een zeer vriendelijke, vrolijke gecastreerde reu. Hij speelt graag en krijgt graag aandacht. Hij is waaks op zijn terrein. Mensen en kinderen vind hij geweldig maar vreemden de eerste minuten met een gepaste argwaan. Met teven gaat hij over het algemeen goed,van reuen is hij wat minder gecharmeerd. Adiemo luistert wel maar een cursus is zeker aan te bevelen. Loslopen is op dit moment nog een uitdaging, hij blijft wel bij je maar maakt er een spel van als hij terug vast moet. Hij is door de hierboven genoemde redenen duidelijk beweging te kort gekomen waardoor hij op dit moment echt te zwaar is.

Wat voor iemand zoek ik als baas;

Iemand die veel wil en kan wandelen, die consequent is en sterk genoeg is om hem te kunnen begeleiden, dit omdat hij je zeker uittest.. Iemand die hem een blijvend thuis geeft en dus weet waar hij/zij aan begint. Andere huisdieren kan, enkel niet met reuen. Gezin met kinderen is ook geen probleem. Iemand die het niet zielig vind om hem geen extra snacks te geven zodat hij weer een normaal gewicht kan bereiken en dus een langer en beter leven heeft.

Als u denkt dat Adiemo en u bij elkaar passen laat het me weten.

 

Stamboomnaam Reu:  Amico Speciale Barnardo

Roepnaam: Adiemo

Geboren op:  6 juli 2015

Uit de combinatie:  Mea Bice dei Molossi d’Eburon x Adorato

Moeder :      Mea Bice dei Molossi d’Eburon

Vader    :     Adorato

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.